1986-02-01 Federatiebal

En dan het Federatiebal op zaterdag 1 februari. Prinsje kijken en autoriteitje in de maling nemen dus. Maar daarnaast natuurlijk een hoop plezier, gein en flauwekul. Verzamelen vanaf 20.30 uur in Cafe Bar Restaurant du Theatre - oh grote nostalgie de Agora dus -. Daarna gezamenlijk optrekken naar de poorten van het Federatieprinsenpaleis en eens kijken of ze dit jaar weer een prins gevonden hebben, die in de drank zit. Zo niet, dan kunnen we hem er misschien aan helpen. Motto van de avond: lange toespraken dienen tot iedere prijs voorkomen te worden.
Nog een tip: per traditie is er in de Schouwburg bier in plastic glazen. Du Theatre echter schenkt bier in glazen glazen.

Helaas hieronder geen foto’s (meer). We hebben ze weggehaald, want ze bleken bij het Federatiebal van het volgend jaar 1987 te horen. Vandaar nu nog alleen maar deze tekst.

Recentelijk zijn we er achter gekomen dat we tijdens dit Groot Federatiebal de 1e prijs voor groepen gewonnen hadden. Wat voor groep het was, wie erin zaten en wat ze voor act hadden weten we niet. Maar wat deze prijs was kun je hieronder zien.

1986 Groot Federatiebal   1e prijs groepen

Lees 50125 keer Laatst aangepast op dinsdag, 07 november 2023 09:40