2012-05-25 Allereerste d’Haone maandborrel

Door middel van het verse e-mail communicatiemiddel, de d’Haone Nieuwsflits (de latere Haonegraaf), werd op 18 mei 2012 een nieuw initiatief van het pas aangetreden bestuur bekend gemaakt:

Uitnodiging d’Haone maandborrel

ProostZoals op de Algemene Ledenvergadering eerder bekendgemaakt, ontvangt u als lid van onze mooie carnavalsvereniging d’Haone een uitnodiging voor de allereerste maandborrel.

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt deze bijeenkomst gehouden op een wisselende locatie, met de bedoeling om elkaar ook buiten het carnavalsseizoen vaker te treffen. Het telkens kiezen van een wisselende locatie is bedoeld om nieuwe aanwas te genereren en -ook belangrijk- om d’Haone weer een smoel te geven in de Eindhovense binnenstad.

The Little One 2We beginnen daarom vrijdag 25 mei 2012 in het kleinste café van Eindhoven, The Little One, in de Jan van Lieshoutstraat op nummer 26. Kastelein Wil hebben we bereid gevonden om voor ons de glazen nog eens vol te gooien op de vrijdagmiddag.

Het gloedjenieuwe bestuur zal sowieso vanaf 17.00 uur in The Little One aanwezig zijn om iedereen te ontvangen. De borrel duurt tot ongeveer 19.30 uur, alhoewel later natuurlijk altijd mogelijk is.

Ook al zijn er een aantal Haonen op een -zonder twijfel welverdiende- vakantie, we rekenen op de komst van de overige leden. Laten we er een mooie middag van maken!

Salaai!

Carin, Tim, Wil, Danny en Gijs

Lees 23124 keer Laatst aangepast op woensdag, 13 juli 2022 10:17
Meer in deze categorie: « 2012-02-04 Lampegats Talent