2019-02-16 1e Lustrum Haone (oud-)voorzitters lunch

Vier jaar geleden werd op initiatief van en door de Raad van Toezicht van C.V. D’Haone een nieuwe activiteit georganiseerd, de Haone (oud-)voorzitters lunch.

2015 02 11 Haone voorzitters lunch 014De intentie was om alle oud-voorzitters en natuurlijk de zittende voorzitter tijdens een lunch bij elkaar te krijgen om samen zo’n 50 jaar Haone historie, het jubileum in 2016 stond op stapel, de revue te laten passeren. En dat onder het genot van een smakelijke lunch met daarbij een passend drankje.
Het bleek een schot in de roos. Nagenoeg alle (oud-)voorzitters waren van de partij en ze vonden het allemaal een geweldig initiatief. Herinneringen werden opgehaald, o.a. aan de hand van de vele meegebrachte foto’s, en men had het over de verschillen tussen de beginjaren en de hedendaagse carnavalsbeleving. Dat werd een levendige discussie.

 

Vanwege het succes moest dit natuurlijk herhaald worden. De jaren daarna kreeg de (oud-)voorzitters lunch een vaste plaats op de agenda op de zaterdag voor het Haone Boere Blaos Festijn. Dat was in de praktijk voor de meeste (oud-)voorzitters een betere keuze, want sommige kwamen van ver. En ook de locatie werd min of meer permanent de Hanos, het bedrijfsrestaurant waar de Raad van Toezicht van D’Haone elke twee weken hun inmiddels traditionele lunch houdt.

Verder werden er, om de samenkomst elk jaar weer een beetje spannend te maken, telkens enkele gasten uitgenodigd. Dat waren altijd bijzondere personen, die op de een of andere manier iets speciaals met d’Haone hebben of hadden. Zo was er altijd weer nieuwe gespreksstof tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst.

2016 01 23 Haone voorzitters lunch 35En het leverde soms ook nog nieuw materiaal (div. foto's, de Haone staf, boek met de notulen van de eerste jaren) of nog niet beschreven verhalen op voor het Haone Archief.

Inmiddels zijn we, anno 2019, dus toe aan de 5e editie van de (oud-)voorzitterslunch, met wederom enkele markante Haone figuren, wie dat laten we nog even in het midden. Het moet wel een verrassing blijven. Zie, na afloop, de foto’s via de link hieronder.

We hopen dit leuke initiatief, ondanks dat er ons helaas al enkele oud-voorzitters ontvallen zijn (Tim Kuijpers, Jenneke Sonneveld, Berry GeertsGijs de Goede en Hennie Kuijken), nog een aantal jaren te kunnen voortzetten.
Aan de belangstelling zal het zeker niet liggen. 

Foto galerijen:

Lees 36380 keer Laatst aangepast op donderdag, 22 februari 2024 09:18