Haone Hockey

Haone Hockey   T007Haone Hockey, dat allitereert lekker. Of om het in eenvoudig Nederlands te zeggen, het bekt goed. En het is blijkbaar ook een succesvolle combinatie geweest. Al in de eerste jaren van D’Haone is er gehockeyd. Eerst in mei 1967 door het bestuur tegen carnavalsvereniging de Flepsteppers uit Tilburg. En later dat jaar, op 21 oktober,  wegens enorm succes nogmaals tegen de Flepsteppers, nu door de leden, gecombineerd met een groots feest in Geldrop. Hans Slaats was daarbij de organisator. Helaas hebben we daarvan geen foto’s kunnen achterhalen.

De hoogtijdagen van het Haone Hockey liggen echter in de 80-tiger jaren. Onder de bezielende leiding van Ben van der Sommen werd er o.a. diverse keren meegedaan aan het Klaver Zes toernooi (1986 en 1987). Maar vooral bij de bekende Oud Eindhoven toernooien bij Oranje-Zwart waren de Haone Hockeyers zeer actief en succesvol van 1980 tot en met 1988.

Groepsfoto Haone Hockey Team 1

Haone Hockey Team 1986
Bovenste rij, van links naar rechts: Geert Geerts, Jozef Huybregts, Joost Geerts, Ben van der Sommen, Polle Martin, Robert de Koning, Rob van Tuijl, Frenk van der Sommen, Sjef Gevers.
Onderste rij, van links naar rechts: Hans Slaats, Hendrik-Jan Wilken, René Smaal, Ton Molkenboer, Harry Simkens.

Zoals op bovenstaande foto te zien is hadden we zelfs een eigen Haone Hockey kledinglijn, bestaande uit t-shirts, polo’s en sweaters.

Haone Hockey t shirt voorkant  Haone Hockey t shirt achterkant   Haone Hockey polo Haone Hockey sweater 


En men had ook nog knalrode paraplu’s met Haone Hockey opdruk tegen de zon/regen.
Zie daarvoor de foto’s in onderstaande galerij.


Foto galerijen

Lees 24768 keer Laatst aangepast op dinsdag, 30 augustus 2022 07:49