2022-04-02 D'Haone 55-jarig jubileum - Het 11e Lustrum

Zo zag de uitnodiging en het definitieve programma van het prachtige 55-jarig jubileumfeest van C.V. D’Haone bij Fifth NRE er uit.

Scheidingbalkje

Beste Haon,

2022 Haone Jubileum flyerHet programma voor 2 april is helemaal rond, en we zijn net zo eerlijk als we bescheiden zijn: we hebben echt een fijn programma neergezet! Lees dus snel verder om te zien wat voor geweldig feest het wordt.

Zet het in je agenda: 2 april, 19 uur melden bij Fifth NRE.

Let op I: je mag als haonelid 1 introducée meenemen. Dus wil je iemand kennis laten maken met de mooiste vereniging van Lampegat, dan is dit je kans!
Let op II: het is op de locatie alleen mogelijk om te betalen met PIN.

Start exclusief voor Haonen + introducées. (19-20 uur)

We trappen het eerste uurtje af met een hapje en drankje tijdens dit gedeelte exclusief voor Haonen en hun introducés. Zorg dat je er al bent, want hier wordt ook de exclusieve 55 jaar Haonebadge vergeven!
Ook komt onze eigen Haonekapel #WKHOZMP de pannen van het dak blazen!

Alle deuren open en remmen los! (20-2 uur)

Vanaf 20:00 uur gaan de deuren open voor overige bezoekers. De capaciteit van de zaal is 500 personen, dus het is zeker mogelijk om wat vrienden uit te nodigen: hoe meer zielen ...

Het programma (in willekeurige volgorde)Coverband Eighty Eight

Coverband Eighty Eight
Wie kent ze niet: dé coverband van het Lampegat. Ze staan al jaren als de hoofdact in de Philips Zaal tijdens het Federatiebal en deze keer zijn ze te bewonderen bij d'Haone! Ruim 2 uur geven zij alles wat er in het vat zit om er een geweldig feest van te maken!

De leukste kapellen van het Lampegat!
In willekeurige volgorde treden Stadshofkapel De Eendracht, Haonekapel #WKHOZMP en Rockbrassband De Dommelaers op.
 De Dommelaers
 De Eendracht  WKHOZMP

 

Luc VaesenLuc Vaesen
De stadstroubadour van het Lampegat zingt met verve het door Seth Gaaikema geschreven Haonelied. Smeer de kelen alvast en oefen de tekst voordat je 2 april naar het jubileumfeest komt.

 

 

 

 

DJ Joost AllersJoost Allers
De enige echte, ge kent um goed, DJ Joost Allers! Hij wist de Salon op 't Plein om te toveren tot een waar feestpaleis, dus dat moet hem deze keer ook wel lukken bij d'Haone! Zie ook de onverstoorbaarheid op de foto.

 

Eten voor het feest start?
Heb je zin om voorafgaand aan het feest een hapje te eten? Fifth NRE heeft een uitstekende kaart. Een tafel reserveren kan gemakkelijk via de website. Zorg wel dat je reserveert rond 17:30/18:00 uur, zodat je op tijd aanwezig bent in de grote zaal.

Scheidingbalkje

2022 04 02 ED   CV D'Haone al 55 jaar met kiel en haan
En het Eindhoven Dagblad maakte aan de hand van interviews met diverse Haone een mooi artikel over de hele pagina in de zaterdagkrant op de dag van het jubileumfeest.

 

Om de sfeer achteraf nogmaals terug te kunnen halen hebben we hieronder een aantal galerijen opgenomen met een keur aan geweldige foto’s (met dank aan de fotografen).
Nagenieten, heet dat.

 

 

 

 

Foto galerijen

Lees 14607 keer Laatst aangepast op zaterdag, 18 juni 2022 10:29