1996-02-19 1e Malle Maandag Middag

Aankondiging van de 1e Malle Maandag Middag op 19 februari 1996 in de Q-kulle-Q nr. 3 van seizoen 7, 1995-1996:

Zoals al eerder vermeld is er in de Eindhovense binnenstad, de buik van Eindhoven dus, een zeer bijzonder spectakel. Ten gunste hiervan is er een zeer special collectief geformeerd uit de VSOP*-Haone, die de regie en uitvoering verzorgen van dit zo bijzondere FEC-feest.

MMM bannerVia de media zal gemeld worden dat de show bruist van hoge en lage tonen, puur vertier en plezier en dat het geheel gelardeerd zal worden met een revue van feestelijke gekroonde creaturen, een frivool strijkorkest onder leiding van Hans van de Eynden zal de beentjes van de vloer doen gaan.
Een muzikale fratsenmaker zal het publiek plezieren.
En een vreemd duo zal ons extra op de lachspieren werken. Het gehele spectakel zal aan elkaar gepraat worden door een bekende Eindhovense OH.
Couleur Locale heeft een grote monumentale operatent geplaatsts op de Mert en biedt ons als collectief die tent met alle faciliteiten aan.
Het muzikale gedeelte van de VSOP-HAONE Malle Maandag Middag zal beginnen rond 15.00 uur en eindigt vermoedelijk rond 17.00 uur.
Traditiegetrouw zal de Malle Maandag Middag geopend worden met de Voetbalwedstrijd van PSV. Iedere Eindhovense burger, dus ook de loslopende Haone kunnen gratis die spetterende Malle Maandag Middag bezoeken in de buik van Eindhoven.

PRINSESSENSHOW 33 prinsessen
Via de media noemen we dit spectakel ‘Revue van feestelijk gekroonde creaturen’.

Dat natuurlijk voor het verrassings effect. Ja, Haone, het komt er nu op aan! Het hele programma is afgerond en het wachten is nu op de aanmelding van die bewuste prinsessen.
Voor de duidelijkheid nog een resume: de bedoeling is dat we een divers gezelschap van 33 gekroonde wezens op het operapodium kunnen laten paraderen. De bedoelde revue houdt in dat gedurende het gehele spectakel prinsessen in groepjes van 2 a 3 of 4 ten hoogste over het plankier paraderen en als het kan zich tussen het publiek begeven. Hoe jullie eruit gaan zien is niet mijn probleem maar er wordt wel verwacht dat iedere creatuur een kroontje draagt en eventueel wat vrouwelijke accenten toepast.
Verder is eenieder vrij van interpreteren en hopelijk worden het 33 verrassingen.
Wij Haone met een 30-jarige en roemruchte traditie met zelfs nog een spraakmakend verleden moeten hier eigenlijk eensgezind de brede schouders onderzetten en de burgerij van Eindhoven dit zonder meer aan bieden!

Voor de organisatie is belangrijk dat bij de aanmelding naam en persoonsbeschrijving van desbetreffende prinses wordt genoteerd, zodat de spreekstalmeester kan aankondigen en formuleren.

Wij, het bestuur vertrouwen op ieders inventiviteit en zien graag ca. 33 aanmeldingen tegemoet.
Het zal me wat worden.
Van VSOP-kant heb ik gehoord dat er dit maal extra flink gas op gaat en dat de muzikale spetters eraf zullen vliegen zodat Eindhoven met haar FEC er flink van zullen genieten.

VSOP* - Voorheen Stofhappers Op Podium

 

Met dit mondharmonikaatje hebben we, tijdens de 1e Malle Maandag Middag in de ronde tent, samen een heel mooi stukske muziek ten gehore gebracht, geheel onvoorbereid oftewel geïmproviseerd.

1996 Mondharmonikatje van 1e MMM


Foto galerijen

 

Lees 84702 keer Laatst aangepast op zondag, 06 maart 2022 22:09